Skov Psykolog på Bornholm

PSYKOLOG RIKKE PRISTED TILBYDER

  • Individuel terapi
  • Parterapi
  • Supervision
  • Online terapi/supervision
  • Kurser/undervisning/foredrag

Individuel terapi

 
I individuel terapi tager jeg udgangspunkt i min erfaring og efteruddannelse indenfor Kognitiv Terapi, ACT, og Compassion fokuseret terapi.
Den første samtale vil primært blive brugt til at afdække din situation og dit behov samt forventninger, og aftale muligt forløb. Det vil være hensigtsmæssigt med et interval på 7-14 dage i starten, og efterhånden kan der gå længere tid.

KLIPPER - Psykolog Bornholm

Parterapi

Når man er i et parforhold, kan det ikke undgås at man møder udfordringer, store som små, som man har brug for hjælp til.
Det kan både handle om den måde I er sammen på, eller ikke er sammen på, om den måde i er forældre på, kommunikerer på, løser konflikter, eller prioriterer hinanden og jer selv.
Det kan handle om seksuelle udfordringer, om utroskab og jalousi, om ønsket om at åbne forholdet op, om en usikkerhed i forhold til om I fortsat skal være sammen, eller om hjælp til at blive skilt på den bedst mulige måde.

Det er vigtigt at I begge har lyst til og er motiverede for behandling, og har tid til at prioritere forløbet.
Den første samtale vil primært blive brugt på at afdække jeres situation, jeres ønsker og forventninger til behandling, og til at aftale hvad vi skal arbejde med, og hvordan.

I starten vil jeg anbefale et interval på 7-14 dage, og efterhånden kan der gå længere tid imellem. I vil ofte få opgaver som I skal arbejde med imellem samtalerne.
Det kan både være noget som I skal tænke over, noget som I skal tale om, eller noget som I skal gøre.

Jeg tager udgangspunkt i mine kundskaber fra både Kognitiv terapi, ACT, Compassionfokuseret terapi og Emotionsfokuseret terapi, og er meget inspireret af Gottman Institute og deres evidensbaserede parterapi.

Supervision

 
Som supervisand hos mig, tager vi udgangspunkt i det som er vigtigt for dig at arbejde med.
Det kan være at det drejer sig om helt konkret case-supervision, hvor du har brug for at tale dine interventioner og overvejelser igennem med en udenforstående, eller det kan handle om din terapeutrolle, og hvordan det er for dig at sidde i terapeutstolen.
Endelig kan det handle om, at der er nogle ting som det er svært for dig at håndtere ift din arbejdssituation og/eller dit privatliv.
Det kan være hårdt at arbejde med mennesker, og det er vigtigt at vi tager hånd om os selv for at kunne varetage dette over mange år.
Supervision er både kvalitetssikring og selvomsorg, og du er meget velkommen hos mig.

Nexø torv - Psykolog Bornholm

Online terapi/supervision

 
Jeg tilbyder også både terapi og supervision online. Det kan være en fordel enten af helbredsmæssige grunde, eller fordi man befinder sig langt væk.
Det kan også være en hjælp hvis man ikke har mulighed for at få børnepasning, eller af andre grunde ikke kan komme væk hjemmefra.

Dette kan enten foregå over telefonen, eller via platformen Whereby.

Link til mit ”kontor”: whereby.com/sexologisk-rådgivning

Du behøver ikke at downloade en app eller et program for at deltage, men skal blot trykke på linket til den aftalte tid, og ”banke på”, så lukker jeg dig ind.

Priser, afbudsregler osv, er de samme som ved fysiske samtaler.

Psykolog Rikke Pristed Bornholm

Kurser/undervisning/foredrag

 
Jeg holder ofte undervisning/foredrag omkring emner som seksualitet, køn, og parforhold.
Vi vil aftale dato, varighed og forløb når I kontakter os. Skriv eller ring gerne og spørg om mulighederne for lige netop jeres arbejdsplads/forening/organisation.

Skov Psykolog på Bornholm

Psykologerne Dam & Pristed  – Torvet 8, 3.sal – 3730 Nexø – Bornholm

Hjemmesiden er designet af interactivedesign.dk