Torvet i Nexø - Psykolog - Bornholm

PRAKTISK INFO TERAPI

Priser

  • En individuel samtale (50 min) koster 1050,-
    (der kan aftales dobbelttime hvis det ønskes)
  • En parsamtale (90 minutter) koster 1600,-
  • Supervision (50 min) koster 1200,-

Betaling foregår via mobilepay på 12054, eller kontant.
Jeg har ikke ydernummer, dvs at du ikke kan bruge en henvisning fra din læge hos mig.
Jeg har aftale med Sygesikring Danmark, Pensam og Danica.
Du får selvfølgelig en faktura.

Nexø Torv - Nexø - Bornholm

Afbud:

Du skal melde afbud senest 24 timer før den aftalte tid, så jeg kan nå at tilbyde tiden til en anden.

Hvis du melder afbud mindre end 24 timer før, skal du betale det fulde beløb for samtalen.


Praktisk info Undervisning/foredrag

Foredrag koster 1200,- pr time, inkl. forberedelse.
Undervisning koster 15.000,- for en hel dag, inkl forberedelse.

Ift afbud til kurser/foredrag aftaler vi hvornår seneste afbudsdato er ved indgåelse af aftale.

Kontakt psykolog Rikke Pristed

Alle samtaler foregår på Torvet 8, 3. sal i Nexø, med mindre andet er aftalt.

Jeg kan kontaktes på mail: pristed@psykologpraksisbornholm.dk

Eller på tlf 71 72 24 00. Hvis jeg ikke tager telefonen, må du meget gerne lægge en besked, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Psykolog - Klippe - Bornholm

Privatlivspolitik

 
Som autoriseret psykolog har jeg tavshedspligt. Det betyder, at det vi taler om i terapien er fuldt fortroligt. Hvis du ønsker at jeg skal videregive oplysninger om behandlingsforløbet til andre, f.eks. egen læge, sagsbehandler eller andre, skal jeg have et skriftligt samtykke fra dig. Jeg vil altid på forhånd tale med dig om hvilke oplysninger der skal videregives, og du kan altid tilbagekalde dit samtykke hvis du ønsker det.
Jeg indsamler kun de oplysninger om dig som jeg direkte har brug for i behandlingen, til journalføring og fakturering.
Jeg har også pligt til at føre journal. Din journal bliver opbevaret helt sikkert, sådan at der ikke er andre end mig som har adgang til den. Jeg skal opbevare den i 5 år, og derefter sletter jeg alle oplysninger jeg har om dig. Men indenfor de fem år, kan du altid bede om at få en kopi af journalen hvis du har brug for det, eller bare gerne vil have det. Hvis du oplever at der er oplysninger i journalen som ikke er korrekte, kan du bede mig om at lave et notat om det, og dine tilføjelser eller kommentarer. Jeg må ikke rette/slette i journalen.
Jeg har ydermere skærpet underretningspligt. Det betyder, at hvis jeg får kendskab til at et barn ikke har det godt, er jeg forpligtet til at reagere. Jeg vil altid bestræbe mig på at tale med dig inden jeg gør noget, hvis det overhovedet er muligt.
Jeg er forpligtet til at håndtere følsomme personoplysninger i henhold til de gældende regler omkring persondatasikkerhed, og dette ansvar tager jeg meget alvorligt. Hvis du har spørgsmål vedrørende dette, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Kontakt Rikke Pristed

Psykologerne Dam & Pristed
Psykologpraksis Bornholm
Tovet 8, 3. sal, 3730 Nexø, Bornholm

Mobil: 71 72 24 00
Mail: pristed@psykologpraksisbornholm.dk

Torvet i Nexø - Psykolog - Bornholm

Psykologerne Dam & Pristed  – Torvet 8, 3.sal – 3730 Nexø – Bornholm

Hjemmesiden er designet af interactivedesign.dk